Noi dezvaluiri despre Dan Voiculescu: Jurnalistii Antenei 3 sunt folositi drept grup de presiune la adresa autoritatilor centrale

 

Vedetele de la Antena 3, dar si directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, arestat pentru santaj, au fiecare repartizat câte un ministru din cabinetul Ponta, potrivit România TV. Jurnalistii sunt folositi de catre Dan Voiculescu drept un grup de presiune, cu scopul de a obtine diverse beneficii din partea celor vizati de campaniile de presa, potrivit unor surse din cadrul televiziunii si din mediul politic, citate de România TV.

Dan VoiculescuCitând surse apropiate ministrilor din Guvernul Ponta, precum si surse din interiorul Antena 3, jurnalistii de la România TV sustin ca oamenii lui Voiculescu sunt folositi ca un grup de presiune la adresa autoritatilor centrale.

Astfel, directorul arestat al Antena Group s-ar fi ocupat de Daniel Chitoiu si Serban Pop, fostul sef de la ANAF, cu scopul de a trimite controale de la Garda Financiara la posturile concurente. Tot pe aceasta filiera ar fi primit Alexandrescu si contractul dintre firma lui Dumitru Dragomir si RCS&RDS, contract scos la iveala în ancheta DNA.

Jurnalistei Oana Stancu i-ar fi repartizat ministrul Dan Sova, în acest sens fiind vizate fondurile pentru constructia autostrazilor, principalul beneficiar fiind Tehnologica Radion.

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, i-ar avea repartizati pe cei doi lideri USL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

Radu Tudor s-ar ocupa de armata si Ministerul Apararii, scopul fiind acela de a controla numirile la DGIPI si banii de investitii din armata, mai sustin jurnalistii de la România TV.

Jurnalistul Adrian Ursu s-ar ocupa de Mihnea Costoiu, cel care gestioneaza banii pentru educatie.

Surse din cadrul Antena 3, citate de România TV, Sandra Stoicescu le-ar fi avut repartizate pe ministrul Mariana Câmpeanu si Rovana Plumb.

Nu în ultimul rând, Camelia Buda, director în cadrul Intact, l-ar fi avut „în vizor” pe ministrul Constantin Nita, scopul fiind acela de a-i înlesni numirea lui Adrian Baicus la sefia Electrica Transilvania Nord. Ea s-ar ocupa si de Maria Grapini.

Reactia violenta a lui Mircea Badea

Jurnalistii Antena 3 nu au putut fi contactati pentru a-si exprima punctul de vedere, singurul care a raspuns la telefon si a declarat ca nu vrea sa comenteze fiind Radu Tudor, potrivit România TV.

În schimb, realizatorul TV Mircea Badea a avut o reactie virulenta pe contul personal de Facebook, folosind un limbaj violent si plin de injurii, ce nu poate fi redat. Ana-Maria Adamoae, evz.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie