Miting de protest al sindicalistilor feroviari la Ministerul Transporturilor

 

Aproximativ 500 de membri ai Federatiei Sindicatelor Transportatorilor Feroviari (FSTFR) participa vineri, între orele 10,30-13,00, la un miting de protest în fata Ministerului Transporturilor, a declarat joi pentru AGERPRES Rodrigo Maxim, liderul FSTFR si presedintele Aliantei Nationale a Sindicatelor Feroviare.

sindicalisti feroviariMinistrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a semnat joi, la sediul ministerului, o minuta cu presedintele Federatiei Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România (FSTFR), Maxim Rodrigo Gabriel, în care sunt mentionate solicitarile Federatiei pentru un dialog social constructiv în relatia cu administratia SNTFC CFR Calatori, precum si masurile pe care MT le va lua în perioada imediat urmatoare.

Întâlnirea dintre Relu Fenechiu si Maxim Rodrigo Gabriel a avut loc dupa ce, miercuri, 29 mai 2013, Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România a înstiintat oficial conducerea MT despre organizarea, în data de 31 mai 2013, a unui protest, pe fondul unor nemultumiri, si a raspunsului transmis, în aceeasi zi, de catre ministrul Transporturilor prin care conducerea Federatiei a fost informata ca domnia sa sustine un mod deschis al dialogului social si disponibilitatea la discutii cu reprezentantii sindicatelor feroviare, în cazul în care consultarile la nivel de companie ajung în impas, iar ministerul este solicitat pentru discutii sau consultari.

Ministrul Relu Fenechiu l-a asigurat pe presedintele FSTFR, prin încheierea acestui act, ca va solicita conducerii CFR Calatori analizele financiare la zi, precum si masurile luate în calcul pentru eficientizarea activitatii societatii, situatii care vor fi prezentate partenerilor sociali.agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

1 comentariu

  1. ani spune:

    NISTE SMECHERI CU DOSARE PENALE , RUSINE CFR SI MINISTER ! „Pentru Relu Fenechiu, managementul privat înseamnă ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu continuă campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate…” Se poate si asa ?! “Cea mai elocventă caracterizare pentru DOROBANTU constă în descrierea făcută de Honore de Balzac: „Parvenitul se târăşte de-a buşilea în faţa celor ce-i pot fi de folos şi este obraznic cu cei de care nu mai are nevoie, aidoma paiaţei dintr-un balet, pare marchiz dacă-l priveşti din spate, dar este bădăran dacă-l priveşti din faţa”.

Adaugă părerea ta


 

Distribuie