Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, cercetat penal de DNA pentru santaj

 

Directorul Antena TV Group, Sorin George Alexandrescu, este cercetat penal pentru santaj. Seful Antena Group a fost ridicat, joi, de procurorii DNA, informeaza România TV. Una dintre informatiile cu care directorul Antena Group a santajat un om de afaceri a fost publicata de presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica. Este vorba despre un contract de aproape 2 milioane de euro, semnat de compania RCS-RDS cu seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir.

Sorin George Alexandrescu, Directorul Antena TV GroupDin  rezolutia de începere a urmaririi penale întocmita de procurori a rezultat ca „în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrâns un administrator al unei societati comerciale sa semneze un contract în conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana în cauza. Dosarul a fost constituit ca urmare a denuntului partii vatamate”.

Sorin Alexandrescu a fost ridicat joi de procurori si dus la audieri. Procurorii vor decide daca va fi cazul sa fie retinut sau i se va pune interdictia de a parasi localitatea.

Din primele informatii, plângerea a fost depusa la DNA de catre compania de cablu RCS&RDS.

Una dintre informatiile cu care directorul Antena Group a santajat un om de afaceri a fost publicata de presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica. Este vorba despre un contract de aproape 2 milioane de euro, semnat de compania RCS-RDS cu seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir.

În perioada 2009 – 2011, SC RCS & RDS SA a primit de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF), condusa de Dumitru Dragomir, dreptul de difuzare a meciurilor din Liga I. Tot RCS & RDS a primit dreptul de difuzare pentru meciurilor din Liga I si în sezoanele 2011 – 2014.

Potrivit documentelor publicate de Grupul de Investigatii Politice, RCS & RDS a semnat un contract si cu o firma a lui Mitica Dragomir. În 15 august 2009, SC BODU SRL a încheiat un contract de asociere în participatiune cu RCS & RDS. Prin acest contract, RCS & RDS a platit 1,7 milioane de euro pentru a-si face publicitate la nuntile si botezurile ce urmau sa se desfasoare într-un imobil detinut de firma lui Dumitru Dragomir. Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex luxos de sali de evenimente aflat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii din Bucuresti. Complexul se afla în proprietatea SC BODU SRL, firma detinuta în totalitate de Dumitru Dragomir.rtv.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie