Acte necesare pentru înscrierea în Tabloul Mediatorilor autorizati

 

Pentru a fi inscris in Tabloul Mediatorilor este nevoie de o cerere de inscriere in Tabloul Mediatorilor – original (Anexa 2B):Cerere pentru inscrierea in Tabloul Mediatorilor

Consiliul de MediereCererea va fi însotita de urmatoarele acte:

1) Declaratie pe propria raspundere (Anexa 2C) cu privire la înregistrarea în evidentele fiscale a activitatii de mediere si a formei de exercitare a profesiei de mediator – original : Declaraţie pe propria răspundere cu privire la înregistrarea în evidenţele fiscale a activităţii de mediere şi a formei de exercitare a profesiei de mediator.

2) Dovada înscrierii sau a solicitarii de înscriere într-o asociatie profesionala înscrisa în Registrul National de Evidenta a Organizatiilor din Domeniul Medierii – copie (certificata „conform cu originalul’’)

3) Declaratie pe propria raspundere privind datele de înscriere în Tabloul Mediatorilor (Anexa 2A) – original: Declaraţie de inscriere date în Tabloul Mediatorilor

Hotarârea Consiliului de Mediere, Autorizatia, Legitimatia si înscrierea în Tabloul Mediatorilor se pot solicita concomitent.

Actele se pot depune la sediul Consiliului de Mediere din str. Piata Sfântul Stefan, nr. 7, sector 2, Bucuresti sau expedia, la aceeasi adresa, prin serviciile de posta sau curierat.

Dosarul va fi înregistrat în Registrul de intrari al Consiliului de Mediere si fiecare solicitant va primi dovada înregistrarii acestuia.

Toate documentele vor fi îndosariate în dosar de carton cu sina.

Actele de autorizare se pot ridica personal, prin mandatar în baza unei procuri autentice cu mandat special în acest sens, în original sau prin curier cu plata la destinatar.

În cazul modificarii, schimbarii sau încetarii formei de exercitare a profesiei, mediatorul autorizat va depune la Consiliul de Mediere o cerere însotita de documente mentionate la art.43 alin 3 din Regulamentul de Organizare si Functionare.

Stefania Petre

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie