Ce tendinte sunt in domeniul financiar-contabil anul acesta?

 

1. In evaluarea unui proiect de investitii tendinta este de a accepta un nivel de risc scazut concomitent cu un ROI mai bun .

Documente financiar contabileAltfel spus, firmele “tin” la disponibilitatile banesti pe care le au si vor dori un raport risc/beneficii foarte bun inainte de a lua decizia de a renunta la aceste disponibilitati.

2. Specialistilor financiari li se solicita sa se concentreze mai mult asupra strategiei de business, pe langa activitatile lor zilnice, existand asteptari din ce in ce mai mari de la ei privind inovatiile si sustinerea dezvoltarii.

3. Se defineste din ce in mai mult “cloud”-ul , multe firme cautand din ce in ce mai des solutii bazate pe aceasta tehnologie.

Contabilitatea in “cloud” permite tuturor sa aiba acces la aceeasi informatie, in acelasi timp, intr-un set comun de aplicatii accesibile pe Internet.

Astfel aplicatia de contabilitate nu va mai fi izolata de restul aplicatiilor ci va putea fi conectata cu softul de payroll, CRM si chiar si cu restul aplicatiilor de business.

4. Tendita de a exista o mai buna integrare cu Microsoft Office pentru raportarea in Excel.

5. Creditele bancare din ce in ce mai greu de obtinut fac necesara cautarea continua de surse alternative de finantare. contzilla.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie