Volkswagen Golf GTI Design Vision „cel mai spectaculos” prototip bazat pe Golf

 

La doar câteva zile dupa ce au publicat câteva schite cu conceptul Golf GTI Design Vision, germanii de la Volkswagen au dat cartile pe fata si au publicat primele imagini oficiale cu prototipul supranumit „Super GTI”.

volkswagen golf GTI Design VisionVolkswagen a publicat primele imagini oficiale cu conceptul Golf GTI Design Vision, dupa ce în urma cu câteva zile ne-a trezit interesul cu câteva schite. Si se pare ca germanii nu s-au tinut de glume atunci când au publicat schitele, fiindca masina reala arata la fel ca desenul de pe hârtie.

Prototipul, care are la baza un Volkswagen Golf 7, are parte de un motor V6 pe benzina care dezvolta 503 CP si un cuplu maxim de 560 Nm, spre deosebire de un Golf 7 GTI de serie, care produce 220 CP.
Mai mult, Volkswagen Golf GTI Design Vision a fost descris ca fiind „cel mai spectaculos” prototip bazat pe Golf care a fost prezentat la festivalul austriac Wörthersee, dupa Golful GTI W12 din 2007. Doar ca, spre deosebire de „monstrul” GTI W12, acest „Super GTI” are parte de un sistem de tractiune integrala, care ar trebui sa ofere ceva mai multa siguranta la volan.

Potrivit companiei germane, conceptul GTI Design Vision poate sa faca suta în 3,9 secunde si ajunge pâna la o viteza maxima de 299 km/h.promotor.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie