Printul Charles a dat chix in afaceri cu produse bio. Printre produsele comercializate erau si produse romanesti

 

Afacerea printului Charles cu alimente bio a fost pusa pe butuci, dupa ce s-a luptat timp de opt ani sa ocupe un loc pe piata. Pe rafturile magazinului “The Veg Shed” se gaseau si produse românesti.
Afacerea din Gloucestershire cu alimente bio a fost închisa pe 27 aprilie 2013, dupa cum anunta si site-ul magazinului. Motivul anuntat este cel al crizei, mai precis, magazinul printului Charles nu era în masura sa concureze cu serviciile online de livrare a produselor la domiciliu si cu supermarketurile obisnuite.

printul charles“The Veg Shed s-a închis, în fapt, din cauza tendintelor de consum”, a spus un purtator de cuvânt al printului, citat de The Guardian.

Purtatorul de cuvânt a adaugat ca printul Charles a fost foarte suparat de închiderea magazinului, mai ales pentru ca era convins ca investitia îi va aduce multi bani.

Fructe românesti, preturi piperate

Fructele si legumele din “The Veg Shed” au avut un pret mult mai mare decât în alte unitati alimentare. Managerii explicau ca acest lucru se datora faptului ca toate produsele erau cultivate ecologic, iar costurile pentru întretinerea leguminoaselor, automat, cresteau.

Pe rafturile magazinului se gaseau mere de la Malâncrav, judetul Sibiu, precum si bautura favorita a printului, un suc de mere produs în acelasi loc din România. De asemenea, la magazinul printului Charles se comercializa si dulceata de Viscri, cu un pret de 250 de euro borcanul.dcnews.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie