Procurorii DIICOT fac perchezitii in judetul Olt la persoane suspectate de trafic de persoane si de minori

 

Procurorii DIICOT fac, miercuri, 25 de perchezitii în judetul Olt, la locuintele unor persoane suspectate ca au dus în Anglia si Italia peste 200 de persoane, printre care si minori, pe care le-au obligat sa se prostitueze sau sa cerseasca, obtinând din exploatarea acestora peste 500.000 de euro.

diicotLa finalul perchezitiilor vor fi duse la audieri, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, o suta de persoane.

Grupul infractional, constituit din 25 de persoane, era condus de Sorin Florin Izdraila, zis Sorin Magnatul, în vârsta de 28 de ani, exponent al lumii interlope din judetul Olt, potrivit procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

„În fapt se retine ca membrii gruparii au recrutat si exploatat în Anglia si Italia, prin obligarea la practicarea prostitutiei si cersetoriei, un numar de peste 200 de victime, obtinând din activitatea infractionala suma de peste 500.000 euro”, se arata întra-un comunicat de presa al DIICOT.

Procurorii fac cercetari în acest caz pentru trafic de persoane si de minori.
Perchezitiile sunt facute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Olt, împreuna cu ofiteri de politie judiciara din Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt, cu sprijinul BCCO Craiova, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt, SAS Olt, Politiei Judetene Olt si Brigazii Mobile „Fratii Buzesti” Craiova. Suportul tehnic a fost asigurat de SRI – Directia Judeteana de Informatii Olt si SIPI.mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie