Sorin Blejnar a negat ca audierea sa este in dosarul motorina

 

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a ajuns, astazi, la sediul DIICOT Brasov, pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala în dosarul de evaziune fiscala cu produse petroliere

Blejnar a venit la sediul DIICOT Brasov în jurul orei 9.00, însotit de un avocat. El a declarat ca nu stie pentru ce anume a fost citat, însa când a fost întrebat daca este vorba despre „dosarul motorina”, fostul sef al ANAF a raspuns ca „este exclus”.

O sa vedem despre ce este vorba. Atunci când eram seful ANAF, în 2010, am avut doua solicitariu scrise prin care mi s-a solicitat sprijinul, alocând personal din structura ANAF-ului pentru a face verificari, pentru a face razii, pentru a face tot ce au solicitat procurorii. Mai mult nu stiu. O sa vedem astazi si o sa va comunic„, a spus Blejnar, citat de mediafax.ro.

De asemenea, întrebat de jurnalsisti daca a fost citat în „dosarul motorina”, Blejnar a raspuns: „A, nu. Exclus”. Purtatorul de cuvânt al DIICOT Brasov, Catalin Borcoman, a declarat ca Blejnar a fost citat sa se prezinte la sediul DIICOT pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala într-un dosar cu produse petroliere.

EvZ.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie