Întâlnirile Europene de la Cluj

 

„Întâlnirile Europene de la Cluj”, organizate de Ambasada Frantei la Bucuresti, între 9 si 11 mai, sunt dedicate „Apei, energiei, deseurilor si dezvoltarii durabile”, iar orasele Turda si Bistrita sunt incluse în acest an în amplul program al manifestarilor.

Intilnirile europene de la ClujPrintre personalitatile care au confirmat participarea la „Întâlnirile Europene de la Cluj” se numara ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin, Doru Ciocan, secretar de stat în Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Elena Dumitru, secretar de stat în Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Sanda Catana, directorul executiv al Agentiei de Dezvoltare Nord-Vest, Bruno Roche, presedintele Camerei de Comert si Industrie Franceze din România, rectorul Universitatii „Babes-Bolyai” (UBB), acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, informeaza Institutul Francez din Cluj Napoca.

La cele doua mese rotunde cu temele „Mediul înconjurator si dezvoltarea durabila” si „Chestiunea energetica”, care vor urma deschiderii manifestarii, joi, la Centrul Cultural din Parcul „Simion Barnutiu” din Cluj-Napoca, Elena Dumitru va vorbi despre „Strategia României în cadrul programului 2014-2020 în sectorul Mediu Înconjurator”, iar Patrice Eyraud din Ministerul Ecologiei si Dezvoltarii Durabile din Franta despre „Strategia Frantei” pentru aceeasi perioada si în acelasi domeniu.

agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie