Deputatul PNL Mircea Cazan sustine ca actul constitutiv al Romgaz lasa portita necesara mutarii integrale a companiei la Bucuresti

 

romgaz2Deputatul PNL Mircea Cazan susține printr-un comunicat de presă că are convingerea că s-a luat decizia finală privind mutarea integral a societății Romgaz de la Mediaș, la București.

Deși decizia mutării Romgaz la București aparține coelgilor de alianță, Cazan nu face niciun fel de referire la PSD.  ”În situaţia de faţă, în care, în urma şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor de la Romgaz, ce a avut loc în data de 29 aprilie, a fost luată decizia de a se înfiinţa un sediu secundar în Bucureşti, nu pot decât să îmi exprim dezacordul cu înfiinţarea acestui sediu şi să afirm cu convingere că mutarea conducerii de la Mediaş la Bucureşti este doar o chestiune de timp și nu reprezintă altceva decât începutul sfârşitului pentru economia Mediaşului, dat fiind faptul că bugetul municipiului Mediaş depinde în proporţie de 20% de Romgaz”, susține Mircea Cazan.

Liberalul susține că prin Actul Constitutiv al societății, se lasă portița necesară schimbării în totalitate a sediului Romgaz de la Mediaș la București. ”Ce este şi mai grav este faptul că Actul Constitutiv al Romgaz Mediaş prin Anexa 1 la Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor nr. 4/29.04.2013 arată clar că Sediul S.N.G.N. Romgaz S.A. este situat în Municipiul Mediaş conform Art. 3 alin. 1, şi că acesta poate fi schimbat prin hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor  conform Art. 3 alin. 2. (…) Şi mai îngrijorător este este faptul că sediul poate fi mutat oricând, conform Art. 10, cu un al doilea aliniat 2 inserat abuziv- la o simplă parcurgere a Actului Constitutiv reiese clar că pe lângă aliniatele 1, 2, 3, 4, scrise consecutiv, apare un al doilea aliniat 2- surpriză, prin care este specificat clar că Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor se întruneşte ori de câte ori este necesar pentru a hotărî, printre altele, şi mutarea sediului societăţii ( Art. 10,aliniat 2, subpunctul b.)”, susține deputatul PNL.

Turnul Sfatului

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie