Constantin Fratila, fost arbitru de fotbal, ales in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al COMCM Constanta

 

COMCM ConstantaConsiliul de administraţie al producătorului de materiale de construcţii COMCM Constanţa (CMCM) l-a ales ca preşedinte pe fostul arbitru de fotbal Constantin Frăţilă, cunoscut acum ca investitor la bursă. Frăţilă controlează peste 40% din acţiunile CMCM şi pare că a încheiat, astfel, un vechi conflict cu acţionarul majoritar al companiei, SIF Transilvania (SIF3).

Reprezentanţii Societăţii de Investiţii Financiare Transilvania (SIF3), acţionarul majoritar al COMCM Constanţa (CMCM), au votat în favoarea omului de afaceri Constantin Frăţilă la alegerea acestuia în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al producătorului de materiale de construcţii.

„Dl. Frăţilă a fost ales şi în consiliul nostru de administraţie şi se pare că disensiunile dintre SIF şi dânsul au fost, cel puţin deocamdată, încheiate”, a declarat un oficial al SIF Transilvania (SIF3), pentru ECONOMICA.NET.

Constantin Frăţilă, un fost arbitru de fotbal, a devenit cunoscut ca investitor la bursă atât prin prezenţa sa printre acţionarii principali ai COMCM Constanţa, cât şi ai unei alte companii de construcţii SCUT Constanţa (SCUT), la care COMCM este acţionar majoritar.

Adrian N. Ionescu, Economica.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie