Vodafone si Editura Humanitas lanseaza prima biblioteca digitala de la metrou din România

 

Operatorul de telefonie mobila Vodafone România, în colaborare cu Editura Humanitas, lanseaza prima biblioteca digitala de la metrou din România, unde persoanele pasionate de lectura vor putea descarca gratuit fascicule din cartile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc.

Potrivit unui comunicat al operatorului, remis marti Agerpres, biblioteca digitala Vodafone va fi localizata la statia de metrou Piata Victoriei (M2) si va fi disponibila publicului pâna la 31 octombrie 2012.

Biblioteca digitala Vodafone dispune în total de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Un singur titlu este disponibil pentru descarcare gratuita pe telefonul lor mobil sau pe tableta, în varianta integrala – e-book-ul Mateiu I. Caragiale – ‘Sub pecetea tainei’. În cazul în care utilizatorii vor dori sa achizitioneze orice alt titlu din ‘Biblioteca digitala Vodafone’, în varianta integrala, format e-book, acestia vor fi redirectionati catre website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpara online titlul respectiv.

Agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie