Daniel Tudor, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor detine imobile in Miami, Belgia si Turcia

 

bani dolariPreşedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor este unul dintre cei mai bogaţi români care lucrează la stat. Daniel Tudor câştigă peste 42.000 de euro pe lună şi, pe lângă cariera solidă, el şi-a construit şi o avere impresionantă. Nici nu e de mirare, în condiţiile în care, pe lângă salariile de zeci de mii de euro, la această instituţie de stat s-au dat prime de 60.000 de euro pe lună de persoană.

Cu un salariu de 42.000 de euro pe lună, şeful Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Daniel Tudor, este putred de bogat, informează România TV.

Daniel Tudor are în bănci 3 milioane de euro. De asemenea, el deţine şapte case şi patru apartamente în România, Turcia, Belgia şi Statele Unite, dar şi 40.000 de metri pătraţi de teren. Are şi bijuterii de 100.000 de euro. Toate bunurile sunt trecute în declaraţia de avere a soţiei sale, ajunsă senator. Astfel de venituri l-au enervat şi pe premierul Victor Ponta, care a atras atenţia că nici bancherii nu au salarii precum cele de la CSA.

Filip Stan, RTV

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie