Violeta Luca, CEO-ul Flanco, despre cariera in domeniul vanzarilor din Romania

 

violeta-lucaI-ar fi placut sa fie medic, dar a ales ASE-ul, pentru ca ii asigura independenta financiara in scurt timp. A avut primul job in facultate, in asigurari, pentru ca apoi sa intre in domeniul electro-IT. Atunci cand vorbeste despre locul de munca, dezvoltare profesionala si cariera foloseste aproape in fiecare fraza cuvinte precum ambitie, determinare, curiozitate si putere de munca. Poate de aceea, la putin peste 30 de ani, a ajuns sa conduca unul dintre cei mai mari retaileri de electronice si electrocasnice din Romania.

Violeta Luca a fost numita CEO al Flanco in august 2012, dupa doar un an de cand venise in companie. Anterior fusese director de marketing, dupa 8 ani in care activase in cadrul Whirlpool. Cand era mica isi dorea sa devina medic, dar a ales ASE-ul. Catalogheaza decizia de a face studii economice ca fiind unul dintre momentele cheie ale ascensiunii sale profesionale.

“ASE a fost singura optiune care sa-mi asigure independenta financiara in scurt timp, un loc de munca in finante sau contabilitate fiind orizontul profesional la acea vreme. Cand am intrat la ASE eu inca visam sa ajung medic. Nu fac ceea ce imi doream in facultate, dar fac ceea ce ma face fericita acum”, a spus Violeta Luca, intr-un interviu pentru incont.ro.

Primul job in asigurari si “sansa” de a lucra in vanzari

Si-a inceput ascensiunea profesionala inca din facultate, cand s-a angajat in domeniul asigurarilor, un domeniu complet nou pe piata din Romania, care i-a oferit posibilitatea unei avansari rapide.

“A fost o perioada in care am interactionat cu foarte multi oameni, din diverse domenii si medii si am invatat foarte multe. Fiind perfectionista am ajuns sa fac foarte bine job-ul de vanzare asigurari, sa am un portofoliu important de clienti, sa conduc o echipa mare de agenti”, povesteste CEO-ul Flanco despre inceputuri.

 

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie