Generalii in rezerva Gheorghe Rotaru si Sergiu Medar, fosti consilieri prezidentiali, sunt anchetati penal de DNA

 

DNAGeneralii în rezervă Sergiu Medar şi Gheorghe Rotaru sunt urmăriţi penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Gheorghe Rotaru, fost consilier al presedintelui interimar Crin Antonescu şi Sergiu Medar, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, fac parte din lotul de 10 generali acuzaţi că au achiziţionat case la preţ redus, prin programul Case pentru Militari.

Cei doi generali s-au prezentat miercuri la DNA pentru ca procurorii anticorupţie să le aducă la cunoştinţă faptul că s-a început urmărirea penală în cazul lor şi care sunt acuzaţiile.

„S-a început urmărirea penală şi ni s-a înmânat procesul verbal cu acuzaţiile care fac obiectul cercetării. Acuzaţiile sunt legate de achiziţionarea locuinţelor de serviciu şi cumpărarea lor în baza legii speciale. Vor avea loc audieri noi în acest caz, în data de 24-25 aprilie”, a declarat avocatul lui Sergiu Medar.

Un alt general, Mircea Chelaru, care a îndeplinit timp de un an şi funcţia de Şef al Statului Major al Armatei, este aşteptat şi el la DNA, să i se aducă la cunoştinţă acuzaţiile formulate împotriva sa, în acelaşi dosar, informează România TV.

Iulian Tudor, RTV

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie