Profi Mall, primul magazin concept deschis de Profi la Oradea

 

profi-mallProfi Rom Food, deţinut de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors, va deschide săptămâna aceasta , la Oradea, un nou concept de magazin. Este vorba despre un proiect-pilot adaptat spaţiilor din centrele comerciale tip mall.

Numărul doi pe piaţa de retail după numărul de supermarketuri, Profi Rom Food, deţinut de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors, va lansa joi, 18 martie, un nou concept de magazin creat special pentru centrele comerciale tip mall. Unitatea se va numi Profi Mall  şi va fi inaugurată în Oradea Shopping City.

În retail, nu există un adevăr absolut privitor la forma ideală de magazin şi de oferte, astfel că merită mereu căutate modalităţi noi care apoi să fie adaptate la aşteptările clienţilor. De aceea, noi ne-am îndreptat către ideea de a intra în mall-uri, pentru a înţelege ce aşteaptă de la noi acest gen de consumator şi cum să ne adaptam în oraşele nu foarte mari. MALL este un proiect pilot; ne aşteptăm ca în următorii ani să apară mai multe asemenea magazine în centre comerciale şi avem convingerea că formatul propus de noi este adecvat pentru această formă de comerţ. În noul tip de magazin, accentul cade în special pe gama de produse proaspete„, a declarat pentru ECONOMICA.NET Pawel Musial, director general PROFI Rom Food.

Potrivit acestuia, în funcţie de oportunităţile care apar, ar mai putea deschide şi alte magazine Profi Mall.

Economica.net

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie