Ancheta DNA dezvaluie averile judecatoarelor Antonela Costache si Viorica Dinu, arestate preventiv pentru luare de mita

 

coruptieCele două judecătoare de la Tribunalul Bucureşti, arestate pentru trafic de influenţă şi luare de mită, au o avere impresionantă, informează Realitatea TV. Conturi de sute de mii de euro, case şi apartamente în cele mai scumpe zone din Capitală. Asta deşi veniturile pe care le încasau lunar proveneau oficial doar din salariul de magistrat. Interceptările telefonice făcute de procurorii DNA arată modul în care judecătoarele îşi completau veniturile: din luarea de mită.

Fostul preşedinte al secţiei a doua penale de la Tribunalul Bucureşti, Antonela Costache are cu ce se lăuda în declaraţia de avere. Are şi vilă şi apartament , dar şi o garsonieră situată într-o zonă de lux.

Antoanela Constache deţine una dintre cele mai impresionante case din oraşul Voluntari. Imobilul costă câteva sute de mii de euro. Singurul venit al judecătoare este, însă, salariul de magistrat. Magistratul mai are şi conturi bancare în care a strâns peste 100 de mii de euro. Potrivit DNA, judecătoarele primeau sacoşe de bani pentru a scoate infractori din închisoare.

Banii, plăcerea judecătoarelor
„A fost aiurea să ia Antoanela jumătatea ta, fiindcă şi l-a pus pe completu’ ei…De fomistă! Că nu, eu din ce ştiu e distrusă cu banii, mie îmi plac…”, spunea avocatul- intermediar Petre Daniel- Costel, conform uneia dintre interceptări.

Realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie