Nikolai Beckers este noul CEO al Romtelecom si Cosmote

 

cosmote-romtelecomCosmote şi Romtelecom anunță că Nikolai Beckers a fost numit în funcția de CEO al companiei, începând cu 1 aprilie, înlocuindu-l pe Stefanos Theocharopoulos, care va ocupa funcția de Group Chief Technology & Operations Officer, atât pentru telefonia fixă, cât și cea mobilă, în cadrul OTE Group.

Nikolai Beckers a fost CEO T-Systems Franța începând din septembrie 2011. Acesta are o experiență extinsă în telecomunicații, IT&C, Internet și Social Media. Mr. Beckers și-a început cariera în 1989 în cadrul Deutsche Bank și a ocupat o serie de poziții de management ca președinte și CEO al Deutsche Telekom Franța, Managing Director al Deutsche Telekom Filipine, Financial Director al T-Online Franța. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. Beckers deține un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote România din ianuarie 2008 și CEO al Romtelecom din iulie 2011, s-a alăturat Grupului OTE în 2002. A ocupat pozițiile de OTE Globe Business Development Executive Director, OTE Investment Services Executive Technology Director, precum și pe cea de membru în Board-ul mai multor companii din cadrul Grupului OTE. Deţine o diplomă în Inginerie Electronică, de la Universitatea Sussex, precum şi un masterat în Comunicaţii Mobile şi prin Satelit, de la Universitatea Westminster.

Bogdan Biszok, Capital

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie