Valoarea mandatelor administrate de Reff & Asociatii a depasit 1,3 miliarde de euro in 2012

 

reff-asociatiiValoarea mandatelor administrate anul trecut de Reff & Asociații a depășit 1,3 miliarde de euro, pe fondul activității susținute în domenii precum fuziuni-achiziții, imobiliar, bancar, piețe de capital, energie și concurență. În aceeași perioadă, societatea de avocați a contribuit la eforturile de consolidare a rețelei Deloitte Legal din care face parte și care este în prezent practica juridică integrată cu cea mai largă acoperire în Europa Centrală, respectiv a patra cea mai mare rețea din Europa continentală după numărul de avocați.

„Pentru noi, 2012 a fost un an excelent în care am crescut semnificativ ca număr de avocați și cifră de afaceri, în condiţiile continuării performanțelor remarcabile din practicile noastre emblematice (fuziuni-achiziții, imobiliar, bancar) și ale avansărilor din zone în care am investit mai recent, cum ar fi practicile de energie, litigii sau concurență ”, spune Alexandru Reff, Partener.

„Ne dă enormă satisfacție faptul că ne menținem echipa stabilă și entuziastă, atrăgând în același timp colegi din cabinete prestigioase și investind în fiecare an în absolvenți. Valorificăm tot mai bine sinergiile pe care le avem cu celelalte zone de activitate ale Deloitte, în special consultanță fiscală și financiară și suntem un partener respectat în cadrul rețelei globale Deloitte Legal, aflată într-o dinamică fără precedent”.
Fuziuni şi achiziţii în valoare cumulată de peste 800 milioane de Euro pentru Reff & Asociatii

Anul 2012 a început cu o tranzacție de 80 de milioane de euro în domeniul imobiliar – preluarea complexului de birouri clasa A Business City Center (Timișoara) de către fondul de investiții New Europe Property Investments plc. (NEPI). Reff & Asociații a oferit asistență juridică cumpărătorului.

În iulie s-a finalizat o tranzacție importantă în domeniul prelucrării sticlei. Reff & Asociații a acordat asistență juridică în vederea achiziționării pachetului majoritar de acțiuni al companiei românești GlassCorp S.A de către Trakya Investment B.V. (Turcia); echipa de avocați a acordat asistență cumpărătorului pe parcursul întregului proces de due diligence, cât și în pregătirea și negocierea contractului. Investiția totală este de aproximativ 55 de milioane de euro.

Separat, societatea de avocatură a asistat Rosequeens Properties la preluarea Liberty Center Mall, achiziție desemnată a doua cea mai mare tranzacție realizată anul trecut în România.

Loredana Bentan, Mediasinfo.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie