Tarom economiseste 1 milion de dolari, prin renegocierea contractelor cu furnizorii

 

airbus a318 taromNoua conducere a companiei aeriene Tarom a renegociat contractele cu 12 furnizori. Christian Heinzmann, directorul general executiv al companiei Tarom, a anunţat încă din luna februarie că urmează o perioadă de renegociere a contractelor semnate cu cei 40 de furnizori, printre care se numără şi OMV, Air BP, Aeroportul Henri Coandă, Alpha Rocas, Globeground, dar si de companiile care furnizează servicii de asigurare, cei care furnizează servicii de comunicatii, dar si pentru cazarea echipajelor.

În primele două luni acestui an au fost renegociate 12 contracte cu diverşi furnizori ai companiei, obţinându-se la fiecare contract discount-uri de 5 până la 10%, sau chiar mai mult în unele cazuri, iar costurile economisite se ridică la un milion de dolari anual.

„Le mulţumim foarte mult partenerilor noştri pentru disponibilitatea de renegociere, deschiderea şi spiritul lor de colaborare fiind un real sprijin pentru noi în efortul nostru de reducere a costurilor şi de redresare a companiei. Vom continua discuţiile cu toţi furnizorii noştri şi sperăm că toţi vor înţelege situaţia în care ne aflăm şi ne vor acorda sprijinul necesar”, a declarat Christian Heinzmann, director general Tarom.

Andrada Ghira, Economica

 

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie