Actiunile Altur Slatina au crescut cu 33 de procente in trei zile

 

bursa1Acţiunile producătorului de piese auto Altur Slatina (ALT), controlată de controversatul om de afaceri Cătălin Chelu, s-au apreciat cu peste 33 % în ultimele trei zile, datorită interesului mare de cumpărare a unuia dintre acţionarii săi, potrivit brokerilor. Astăzi nu a lipsit mult să încheie pentru a doua zi consecutiv şedinţa la bursă cu creşterea maximă permisă de sistemul acesteia de tranzacţionare, de 15%.

În ultimele trei zile s-au transferat aproape 7 milioande de acţiuni ale Altur Slatina (ALT), adică 0,8% din totalul lor. Ultimul preţ a fost de 0,045 lei/ acţiune, cu 8,7% mai mult ca ieri.

„Unul dintre acţionarii Altur Slatina (ALT) a intrat la cumpărare“, a declarat, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre brokerii apropiaţi tranzacţiilor cu titluri ALT. Brokerul a evitat să precizeze dacă cumpărătorul respectiv face sau nu parte din grupul de acţionari prin care controversatul om de afaceri Cătălin Chelu  controlează compania.

„S-a mai întâmplat ca dl. Chelu să-şi mişte banii dintr-o firmă într-alta pe căi similare. Dar este posibil şi ca un alt acţionar al Altur, nu neapărat prieten al lui Chelu, să caute să acumuleze un pachet cât mai mare“, a mai spus sursa citată.

Florin Cojocaru, Economica

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie