Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, este cercetat de DNA pentru trafic de influenta

 

trafic-influentaPreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, este cercetat de DNA pentru trafic de influenţă în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, informaţia fiind cuprinsă în dosarul senatorului PSD Ion Stan.

Procurorii DNA arată că au disjuns cercetările faţă de Adrian Ţutuianu în urma unui denunţ făcut de omul de afaceri Nicuşor Sorin Dima, cel care l-a denunţat şi pe Ion Stan, scrie Mediafax.

În rechizitoriul senatorului Ion Stan, trimis în judecată pentru trafic de influenţă, se menţionează că procurorii anticorupţie îl cercetează pe actualul şef al CJ Dâmboviţa.

„Întrucât la data de 23.11.2012 Dima Nicuşor Sorin a denunţat şi pretinse fapte penale comise de numitul Ţuţuianu Adrian în perioada iunie 2012, cu ocazia campaniei electorale pentru alegerile locale, se va dispune disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor sub aspectul infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art. 257 C.p. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, într-o cauză separată”, se precizează în actul de acuzare al senatorului Ion Stan.

Adrian Ţutuianu nu a putut fi contactat până la ora actuală, consilierul său transmiţând că preşedintele CJ Dâmboviţa este într-o şedinţă, mai arată sursa citată.

RTV.NET

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie