Rus Savitar investeste 23,5 milioane lei in modernizarea si extinderea fabricii din Timisoara. Fondurile nerambursabile din proiect insumeaza 8,06 milioane lei

 

Producatorul de mobilier Rus Savitar va investi 23,5 milioane lei în modernizarea si extinderea fabricii de mobilier tapitat din Timisoara, proiect cofinantat cu fonduri europene. Operatiunea este derulata prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013, iar fondurile nerambursabile totalizeaza 8,06 milioane lei.

În urma investitiei, fabrica va avea peste 7.000 mp si o capacitate de productie de peste 10.000 unitati de mobilier/luna, se arata într-un comunicat al companiei.

Proiectul vizeaza diversificarea portofoliului de produse si achizitia a 651 de echipamente tehnologice si va fi derulat în intervalul iulie 2012 – mai 2014. Produsele realizate la Timisoara includ canapele, coltare si paturi tapitate. Grupul, controlat de familia Rusu, si-a început activitatea în 1994 ca distribuitor si importator de mobila si include o divizie de retail, denumita Casa Rusu.

Ioan Dornescu, ZF.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie