Adriana Bahmuteanu opteaza pentru mediere

 

Conflictul declansat saptamâna trecutaîntre afaceristul Silviu Prigoana (48 de ani) si sotia sa, Adriana Bahmuteanu (38 de ani), s-ar putea încheia. Asta pentru ca vedeta TV a vorbit ieri cu un mediator care încearca sa-i împace pe cei doi protagonisti ai bataliei conjugale.

Dupa ce a plecat de acasa din cauza neîntelegerilor cu sotul ei, Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu s-a mutat cu cei doi copii, Eduard si Maximus, într- o vila din zona Pantelimon, Ilfov, pe care a închiriat-o pe un an. Apoi, vedeta TV si avocatul ei au mers la Protectia Copilului pentru a depune hârtii care sa dovedeasca faptul ca mama si baietii ei au unde sa locuiasca. Acum, Bahmuteanca pare ca da înapoi în ceea ce priveste despartirea de Prigoana. Ieri dupaamiaza, sotia afaceristului s-a întâlnit cu Bogdan Draghici , presedintele Asociatiei T.A.T.A., cel care vrea sa-i împace pe Adriana si pe deputat.

“Deocamdata stam de vorba, încercam o mediere. Nu e nimic batut în cuie. Vedem ce o sa iasa”, ne-a declarat aparatorul Adrianei Bahmuteanu.

Remus Vlad, Libertatea.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie