Raport Lumea Justitiei despre cum ar fi aranjate voturile in Consiliul Superior al Magistraturii

 

CSMFostul şofer al CSM Angel Gabriel Roşca dezvăluie, pentru Lumeajustiţiei.ro, ce SMS-uri a găsit într-un telefon primit pe inventar de la institutie, aparat care a aparţinut procurorului Bogdan Gabor. Potrivit acestuia, mesajele pe care Gabor le-ar fi primit de la preşedinta şi vicepreşedinta CSM ar arăta modalitatea prin care acestea solicitau membrilor instituţiei să voteze la anumite puncte de pe ordinea de zi.

La data de 18 iulie 2012, soferul CSM, Angel Gabriel Rosca, a primit pe inventar de la DEA din cadrul CSM un telefon Nokia 2730, care a apartinut anterior, pentru scurta durata, procurorului Bogdan Gabor din CSM. Rosca a depistat in memoria telefonului o serie de mesaje tip SMS purtate de fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM – fost ofiter DGIPI).

Limbajul de la varful CSM

In mesajele relatate de Angel Gabriel Rosca apar, pe langa expresii vulgare precum “dobitoc”, „nesimtit”, “cretin”, “porc”, “idioti”, “4pezi”, cu referire la alti colegi, membri ai Consiliului, apar si solicitari din partea sefelor CSM catre procurorul Bogdan Gabor de a vota in anumite feluri, anumite puncte de pe ordinea de zi.

Realitatea.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie