Asociatia Amicii Regelui cere reinstaurarea Monarhiei si modificarea Constitutiei dupa modelul din 1923

 

regele MihaiAsociația Amicii Regelui are sute de filiale atât în ţară, cât şi în străinătate. Numără aproximativ 200.000 de membri, iar numărul lor este în creștere. Însă toți sunt uniți de același țel comun: „Reinstaurarea monarhiei”. Preşedintele Asociaţiei „Amicii Regelui Mihai” a vorbit în exclusivitate pentru REALITATEA.NET despre ce ar însemna modificarea Constituţiei după modelul celei din 1923.

Reprezentanţii Asociaţiei Amicii „Regelui Mihai” vor depune un memoriu la Parlament, Guvern dar și la Președinție pentru modificarea Constituţiei după modelul celei din 1923.

„Vrem monarhie constituţională în anumite condiţii. Să vedem ce reacţie primim. Regele Mihai trebuie să-şi redobândeacă drepturile. Solicităm modificarea formei de guvernământ în monarhie, pentru că monarhia apare ca singura soluție de stabilitate economică și politică. Cred cu tărie în reinstaurarea monarhiei”, a declarat Tiberiu Dekany pentru REALITATEA.NET.

Tiberiu Dekany a precizat că românii nu sunt informaţi cu privire la ceea ce înseamnă monarhia. „Dorim o informare corectă a cetăţenilor”, a spus preşedintele Asociaţiei „Amicii Regelui Mihai”.

Oana Ometa, REALITATEA.NET

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie