Romanoexport executata silit de BCR pentru 4 milioane euro

 

romanoexportBanca Comercială Română organizează o licitaţie pentru vânzarea clădirii de birouri din Strada Doamnei care aparţine SC Romanoexport SA, pentru suma de 4.012.500 euro fără TVA. „Licitaţia va avea loc la Hotel Golden Tulip, sector 3”, se arată în anunţul BCR postat la data de 5 februarie, cu precizarea că „stadiul garanţiei este executarea silită”.

Clădirea care va fi scoasă la licitaţie la o dată nespecificată încă are o suprafaţă construită desfăşurată de 4.583 mp, una utilă de 3.956 mp şi un regim de înălţime de P+6.

Romanoexport a fost înfiinţată în anul 1948 ca o întreprindere de comerţ exterior, în scopul de a importa materii prime şi maşini pentru industria textilă românească şi de a exporta bunuri de larg consum, fiind prima întreprindere de comerţ exterior constituită în România după instaurarea republicii.

În 1990, prin HG 694 din 18/06/90, publicată în MO 86 din 7 mai 1992, Întreprinderea de Comerţ Exterior „Romanoexport” îşi încetează activitatea şi se înfiinţează SC „Romanoexport” SA, persoană juridică română cu sediul în Bucureşti, str. Doamnei nr. 17-19, sector 3.

Afrodita Cicovschi, Curierul National

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie