Revocarea arestarii lui Mihai Gulea in dosarul evaziunii lui Sorin Blejnar

 

Curtea de Apel Bucuresti a admis definitiv o cerere a DNA de revocare a masurii arestarii preventive pe numele unuia dintre suspectii din dosarul în care Sorin Blejnar este cercetat pentru coruptie, dupa ce organele judiciare au constatat ca au fost induse în eroare de un inculpat din acelasi caz.

Mihai Gulea

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a facut în 27 iulie, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), o cerere de revocare a masurii arestarii preventive pe numele unuia dintre suspectii din dosarul de evaziune fiscala în care sunt cercetati, printre altii, fostul sef al Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Constanta, Dan Secareanu, fostul sef al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, si fostul sef al Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV), Viorel Comanita.

Patru zile mai târziu, instanta a admis, definitiv, cererea procurorilor anticoruptie facuta pe numele lui Mihai Gulea – arestat preventiv în lipsa în acest dosar, la propunerea procurorilor anticoruptie.

DNA a motivat cererea de revocare a masurii de arestare în cazul lui Gulea prin faptul ca, în urma investigatiilor efectuate în 27 iulie, „nu rezulta în mod cert ca acesta este autorul infractiunii”.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie