Liviu Dragnea vrea ca salariile din administratia publica sa fie marite

 

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca salariile din administratia publica vor trebui marite, „poate” si cel al presedintelui Traian Basescu, iar într-un termen de 2-3 luni Guvernul va sti de câti angajati este nevoie în sistemul public.

liviu dragnea 2„Va trebui sa marim salariile din administratia publica, la primari, consilieri, poate si lui Traian Basescu. Când vom ajunge la normativele de personal si standardele de cost, nu vorbim de ani, ci de 2-3 luni, vom vedea de câti angajati vom avea nevoie în sistemul public si ce nivel de salariu este necesar. Vorbim de oameni care stiu ce au de facut, nu de oameni care au cumparat o diploma”, a afirmat Dragnea într-o conferinta.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, prezent în conferinta, a spus ca salariul mediu net în institutia pe care o conduce este mic, de 1.600 lei lunar.

Un participant din sala a comentat afirmatiile lui Vosganianm, afirmând ca nu stie ce cauta Traian Basescu în functia de presedinte având un salariu atât de mic, sustinând ca el nu s-ar da jos din pat pentru o astfel de remuneratie.

Dupa interventia participantului, Dragnea a spus ca nici el nu stie ce cauta Basescu la conducerea tarii, completându-si afirmatia, dupa o pauza „cu un astfel de salariu”.realitatea.net.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie