3 locuri disponibile la“Cursul de formare mediatori” (84 ore)-ALMARO Training

 

S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează “Cursul de formare mediatori” (84 ore), care va avea loc în perioada 18 – 24 februarie 2013 (Modul I şi II ),  respectiv 4 – 10 martie 2013 (Modul III şi IV ),   laBucureşti.

Almaro training

Cursul de formare iniţială a mediatorilor  este avizat de Consiliul  de Mediere prin Hot. nr. 2668/2011 în conformitate  cu dispoziţile Legii nr. 192/2006 actualizată, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator şi a Standardului de formare a mediatorului. Acest curs este acreditat şi de  Ministerul Muncii, Familiei,  Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naționale prin Autorizaţia de Furnizor de Formare Profesională a Adulţilor seria B, nr. 0004938 / 2011. Participanţi (grup ţintă): cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care  doresc să se autorizeze în profesia de mediator, sau a celor care urmăresc dezvoltarea personală. Tematica abordată:

  • Conflictul şi alternative de rezolvare a disputelor
    • Teoria şi analiza conflictelor
    • Alternative de rezolvare a  disputelor
  • Teoria şi practica medierii
    • Cadrul legislativ în domeniul medierii
    • Teoria şi practica medierii
  • Procesul de mediere
    • Procesul de mediere
    • Tehnici de mediere
  • Mediatorul autorizat
    • Competenţe ale mediatorului
    • Etica mediatorului
    • Organizarea activităţii mediatorilor
    • Managementul conflictelor

Cursul de formare iniţială a mediatorilor se finalizează cu examen de absolvire  organizat in maxim 30 de zile de la finalizarea cursului. Cursul este susţinut de Adrian Bădilă, Ana Bălan și Anca Stancu – mediatori şi formatori autorizaţi de Consiliul de Mediere.

Adrian Bădilă – Mediator, formator principal şi consultant internaţional, expert în managementul conflictelor. Are experienţă de mediator din 1999, a absolvit cursul de formare a mediatorilor organizat de Fundaţia pentru Schimbări Democratice şi Canadian International Institute for Applied Negotiation în perioada 1997 – 1999. Co-autor al Strategiei  de dezvoltare a  profesiei de  mediator în România  pentru perioada 2008 – 2013 în coordonarea Consiliului de Mediere. Lucrează de peste 17 ani ca formator şi de peste 12 ani ca şi consultant internaţional în domeniile managementul conflictelor, dezvoltare durabilă şi administraţie publică.

Ana Bălan –  Mediator, formator, consultant şi cadru universitar. Este  certificată ca formator de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, în urma absolvirii cursurilor organizate de către Institutul Român de Training şi ca mediator de către Consiliul de Mediere, după absolvirea cursului de iniţiere în mediere organizat de Fundaţia pentru Schimbări Democratice (2009). De profesie jurist, absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1990), a obţinut titlul de doctor în drept la Academia Română, Institutul de Cercetări Juridice. Este cadru didactic asociat la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”, titular al disciplinelor de master „Organizarea profesiei de mediator. Etica în mediere” şi „Procesul de mediere: etape, tehnici şi abilităţi de comunicare” ”(2010-prezent).

Anca Stancu – Mediator, formator Licențiată în Drept și Relații comerciale-traseu de Afaceri internaționale, precum și absolventă a masterului privind Managementul Afacerilor Comerciale. Studiile universitare și post universitare le-a făcut în cadrul Universității Româno- Americane din București. Are o experiență de 20 de ani în mediul de afaceri, în poziții de middle și high management. Cursul de inițiere în mediere l-a făcut cu Fundația pentru Schimbări Democratice (2009). Absolventă a numeroase cursuri de formare continuă, participantă la conferințe și seminarii interne și internaționale despre mediere. Este manager-ul MediereNet.ro – prima revista online de mediere din România. MediereNet.ro este un proiect născut pentru a crea o punte de legătură între cei care profeseaza în mediere, cei care o susțin, cei care au nevoie de ea și cei care vor doar să știe. Pentru fiecare modul, va fi invitată pentru susţinerea unor subiecte şi câte o persoană resursă cu experienţă şi expertiză în domenii ca: dinamica grupurilor, psihologie, medierea în domeniul civil / penal, asociaţii profesionale…. Cursul a fost realizat  pe baza experienţei acumulate în 15 ani prin colaborarea cu Fundaţia pentru Schimbări Democratice.

Preţul cursului  este de 3.000 RON; în preţ se asigură logistica necesară, suportul de curs, prestaţia formatorilor, organizarea examenului de absolvire şi pauzele de cafea. Plata se poate face in 2 tranșeprima tranșă de minim 1.500 lei se realizează până pe 14 februarie 2013, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori; confirmările se fac în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierilor.

Pentru a confirma participarea dv. vă rugăm să completaţi formularul ataşat şi să îl trimiteţi prin e-mail la eugen.plesca@almaro-training.ro, sau prin fax la 021 3100559 până la data de 12 februarie 2013. Pentru detalii suplimentare, persoană de contact este Eugen Pleşca – tel. 0726155022.

Președinte S.C. ALMARO Training S.R.L.   

Adrian BĂDILĂ

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie