Marea Britanie a publicat lista infractorilor cautati de Crimestoppers si Scotland Yard. Doi romani apar pe lista

 

Organizatia independenta de combatere a criminalitatii Crimestoppers si Scotland Yard au publicat o lista cu numele a 17 straini cautati pentru diverse infractiuni, dintre care noua sunt polonezi, iar restul provin din Albania, România, Lituania, Turcia, Ungaria si Letonia, relateaza Daily Mirror.

politie marea britaniePotrivit editiei electronice a cotidianului britanic, printre cei 17 straini se afla si doi români. Unul dintre ei este Constantin Niciu, în vârsta de 34 de ani, care a rapit doi barbati în România, iar celalalt este Vasile Vladu, în vârsta de 30 de ani, care apare si sub numele de Marius Cionca, acuzat de crima.

Constantin Niciu, supranumit “Stucut” si dat în urmarire generala în România, a fost condamnat la 11,6 ani de închisoare de magistratii Tribunalului Hunedoara pentru pentru tâlharie si lipsire de libertate.

Printre infractori se numara ucigasi, violatori, tâlhari si proxeneti despre care se crede ca s-ar ascunde în Marea Britanie. Atunci când îi vor captura, autoritatile britanice îi vor extrada catre tarile de origine. realitatea.net.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie