Fuzionare intre Chrysler si Fiat de anul viitor

 

Presedintele grupului Fiat, Sergio Marchionne, a declarat duminica ca fuziunea constructorului italian cu americanii de la Chrysler se va finaliza in 2014.

fiat vs chrysler’’FIAT si VEBA (Voluntary Employee Beneficiary Association-unul dintre actionarii Chrysler) au opinii diferite asupra valorii actiunilor Chrysler, insa vom rezolva problema in 2014’’, a spus seful Fiat. Cele doua entitati nu pot cadea de acord asupra achizitionarii de catre Fiat a inca 3,3% din pachetul de actiuni al Chrysler. Italienii au propus 139 de milioane de dolari pentru aceste actiuni si apoi 198 de milioane de dolari pentru inca 3,3% din actiuni. VEBA a apelat la justitie si a reusit sa obtina 343 de milioane de dolari doar pentru primele 3,3% din actiunii.
Marchionne conduce acum ambele companii si a declarat recent ca interactiunile dintre cei doi constructori de automobile sunt ireversibile si ca acestia vor fuziona in curand.

Marchionne a mai declarat ca nu va fi decizia sa o eventuala mutare a sediului central al Fiat de la Torino. ’’Suntem un grup foarte mare prezent in intreaga lume. Aceasta va depinde de pietele financiare si de alegerea familiei Agnelli’’, cea care a infiintat Fiat. Calin Marchievici, cotidianul.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie