Crima in timpul medierii

 

Potrivit Reuters, o persoana inarmata a deschis focul intr-o cladire de birouri din Phoenix, in cursul unei medieri, miercuri, 30 ianuarie. El a impuscat un avocat si alte doua persoane inainte de a fugi. Avocatul a decedat a doua zi, iar Singer, CEO-ul Sucursalei Fusion Contracts Center din Scottsdales in aceeasi zi.

pistol-afp

Autoritatile l-au identificat pe atacator ca fiind Arthur Douglas Harmon (70 ani), care fusese contractat de catre Singer pentru executarea unor birouri de tip “cubicles” in cadrul unui call-center coordonat de catre Fusion Contracts Center. Harmon se afla in cladire deoarece urma sa participe la o intalnire in care sa se discute o intelegere cu privire la un proces pe care acesta l-a intentat companiei Fusion in aprilie, nemultumit fiind de faptul ca Fusion i-a cerut returnarea pretului platit, pe motiv ca birourile facute de catre acesta nu erau adecvate scopului.

Purtatorul de cuvant al politiei din Phoenix a declarat ca, aparent, cei doi barbati au fost tinta atacatorului, intrucat “acesta nu a actionat la intamplare”.

Incidentul s-a produs in aceeasi zi in care Comisia Judiciara a Senatului SUA a demarat audierile la Washington pentru a determina necesitatea unor masuri de control al armelor. Temerile legate de violenta armata au crescut in SUA din momentul in care un om inarmat a impuscat mortal 20 de copii si sase adulti la o scoala din Connecticut, in decembrie anul trecut.juridice.ro

Diana STOICA

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie