Digi Group a cumparat Transilvania Live

 

Informatia a fost preluata si dezvoltata de prestigiosul site paginademedia.ro.
Transilvania LiveVorbim de vânzarea postului regional de stiri Transilvania L!VE ! Nu se cunoaste valoarea tranzactiei. Nici investitia initiala nu a fost facuta publica, cînd s-a lansat trustul Transilvania Media Grup, în 2011.

Cumparator este omul de afaceri Zoltan Teszari, patronul puternicului Digi Grup, cu sediul la Bucuresti. Practic  noua televiziune va fi înglobata în Grupul Digi (DigiSport 1 ,2 ,3, Digi Film, Digi World, Digi 24 )  iar, probabil, va  deveni  filiala clujeana a canalului de stiri Digi 24!  O investitie strategica pentru orice grup media solid,  pentru ca orasul Cluj, ca si pozitionare, este foarte important. Dar mai ales ca influenta politica si mediatica.

Tot din surse, nu exista un comunicat oficial deocamdata, aflam ca din actionariatul televiziunii si chiar al  trustului au iesit influentii oameni de afaceri Arpad Paszkany, cate va patrona în continuare doar televiziunea de divertisment si sport Look TV, si omul de afaceri Ioan Rus. Nu este exclus ca sociologul Vasile Sebastian Dâncu, un alt actionar initial, sa ramâna actionar minoritar, dar eu nu pot certifica acest lucru. Tranzactia e în derulare.

”Ne aflam într-un proces de extindere care presupune si o relatie cu Digi, dar nu avem înca toate elementele puse la punct în acest moment. Înca lucram la proiect. Suntem în faze avansate si în scurt timp vom avea mai multe informatii. Este vorba de o extindere a proiectului regional, dar înca nu este nimic semnat”, a precizat Dâncu, conform paginademedia.ro.

Reamintesc ca postul Transilvania L!VE a fost lansat în 2011, împreuna cu Transilvania Look, devenita ulterior Look TV. Din trustul Transilvania Media Grup mai fac parte în prezent portalul regional de stiri Citynews.ro si cotidianul local Transilvania Reporter.

Tibifarcas.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie