Numaratoare paralela pentru sefia CJ Teleorman: Candidatul USL – 78,5% din voturi

 

Candidatul USL pentru sefia Consiliului Judetean Teleorman, Adrian Gadea, care este vicepresedintele institutiei, a obtinut 78,5 la suta din voturi, potrivit numaratorii paralele facute de Uniune, transmite corespondentul Mediafx.

votConform numaratorii paralele a USL, candidatul Uniunii, Adrian Gadea, a castigat presedintia Consiliului Judetean Teleorman, obtinand 78,5 la suta din voturi.

Contracandidatul lui Gadea, profesorul Constantin Amarie (PDL) a fost votat de 12,7 la suta dintre alegatori.

De asemenea, candidatul USL la Primaria Turnu Magurele, Danut Cuclea, a obtinut 75 la suta din voturi.

In judetul Teleorman au fost organizate 334 de sectii de votare, iar pe listele electorale permanente s-au aflat 338.023 de alegatori, in timp ce pe listele electorale complementare erau 171.

Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, la alegerile locale partiale s-au confruntat opt candidati, respectiv Adrian Gadea din partea USL, de profesie jurist, in prezent vicepresedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Constantin Amariei, reprezentand PDL – profesor, Aurel Voicu de la Partidul Verde, care este jurist pensionar, Andrei Burcina – Partidul National Democrat Crestin, Tudor Neagu de la PPDD, Mihai Parvu Visa din partea PRM, de profesie economist, George Pirjol – PNTCD, care este medic veterinar si Sorin Andrei – Partidul „Totul pentru Tara”, de profesie constructor si care are functie de manager.

Alegerile partiale pentru presedintia CJ Teleorman au fost organizate ca urmare a alegerii lui Liviu Dragnea in functia de senator.

Tot duminica, au avut loc alegeri pentru functia de primar al municipiului Turnu Magurele si al comunei Bujoru, in timp ce in comuna Calmatuiu de Sus au fost organizate alegeri partiale pentru completarea Consiliului Local.

In municipiul Turnu Magurele, fostul primar Nicolae Mohanu (USL) a fost ales senator, iar la scrutinul de duminica s-au confruntat cinci candidati : Danut Cuclea (USL), Georgica Paunescu (PDL), Catalin Mitrica (PPDD), George Turcu (PRM) si Gae Cristian Felix (PER).

In comuna Bujoru au fost patru candidati la functia de primar, iar organizeaza alegerilor a fost necesara dupa ce, la inceputul lunii decembrie 2012, fostul primar Dian Chiran a murit. Candidatii sunt Gica Sarbu (USL), Avram Ginel Sorin (PDL), Paul Florentin Grama (PPDD) si Cristian Boanta (independent).

In comuna Calmatuiu au fost organizate alegeri locale partiale pentru completarea Consiliului Local, care nu a putut functiona din cauza absentei permanente a unor alesi locali care au refuzat sa participe din vara anului trecut la sedintele CL.

mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie