Lucian Stancu, directorul adjunct de la Romgaz Medias a fost retrogradat din functie fara sa fie anuntat. Vezi cine ii ia locul

 

Lucian Stancu, director-adjunct la Romgaz in ultimii 10 ani, a fost retrogradat in functie, locul sau luandu-l Dumitru Dobrescu, director de Productie la Sucursala Medias. Noua sa functie va fi cea de director Reglementare Energie. Stancu nu stie nimic despre retrogradare pentru ca este in concediu. „Nu stiu nimic, sunt in concediu. Dar dumneavostra de unde stiti? Aaaaaa, Mitica Dobrescu… Da, cum sa nu-l cunosc, dar nu stiam ca mi-a luat locul. Voi vedea cand ma intorc la munca”, a declarat acesta pentru economica.net.

romgazDe asemenea, Balasz Bela Atila, membru UDMR Sibiu, a fost numit seful Directiei pentru Managementul Energie, avand in subordine directa termocentrala Iernut care tocmai a trecut la Romgaz in contul unor datorii neplatite pe care Electrocentrale Bucuresti le avea catre producatorul de gaze.

Dumitru Dobrescu lucreaza la Romgaz din 1983, dupa absolvirea Universitata?ii de Petrol si Gaze din Ploiesti. A inceput ca inginer, a fost adjunct sef brigada, inginer sef formatie, sef sonda, sef sectie, sef birou foraj, sef serviciu dezvoltare supervizare si director productie al Sucursalei de Productie Medias.
Potrivit ultimei declaratii de avere publicate, Dobrescu are o vila in Medias si o casa de vacanta la Sambata de Sus, un automobil Mercedes si un salariu anual de 160.000 de lei pe an. Sotia sa lucreaza, de asemenea, in Romgaz.

Anterior numirii in functia de director Management Energie, o directie infiintata anul trecut de fostul director general Dumitru Chisalita, Balasz Bella Atila era sef serviciu la Directia Reglementare Energie. In aceasta functie, incasa anual un salariu de 112.000 de lei la care se adaugau inca un salariu de 60.000 de lei incasat pentru activitatea de consilier local la Primaria Medias. Unul dintre cei doi copii ai sai lucreaza si el in Medias.

Lucian Stancu, fostul director adjunct, este un om instarit. Din functia de director general-adjunct incasa anual un salariu de 220.000 de lei la care se adaugau inca 40.000 de lei pentru pozitia de administrator la Depomures. Impreuna cu sotia sa, care lucreaza tot in Romgaz unde este remunerata cu 100.000 de lei pe an, detine conturi cu sute de mii de euro, are mai multe terenuri si cladiri si are si plasamente in actiuni de zeci de mii de euro.

Romgaz este unul dintre cele mai bune locuri din tara unde sa lucrezi. Salariatii primesc salarii generoase si au o multime de sporuri, bonificatii si prime prin care isi rotunjesc veniturile.

economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie