Endava Romania recruteaza 35 de studenti la Cluj

 

Compania Endava Romania, parte a grupului britanic Endava, specializata in furnizarea de servicii IT de business pentru aplicatii financiare, telecomunicatii, media si tehnologia IT va organiza marti, 5 februarie, evenimentul Open Day for Students, dedicat studentilor si absolventilor specializarilor IT, care sunt interesati sa faca practica sau sa gaseasca un loc de munca in domeniul dezvoltarii sau testarii software.

endavaEvenimentul va avea loc la sediul companiei Endava din Cluj-Napoca, iar organizatorii estimeaza ca vor participa circa 150 de studenti. Totodata, cu ocazia acestui eveniment, studentii se pot familiariza cu mediul de lucru din companie si pot afla despre programele de internship si cele de graduates derulate de Endava pe plan local.

„Studentii din ultimii ani de facultate cauta sa se informeze cu privire la tehnologia pe care urmeaza sa se specializeze si care le va influenta cariera, astfel ca evenimentele de tip Open Day impreuna cu programele de intership si cele de gradutate organizate de Endava le ofera posibilitatea sa identifice tehnologia si mediul de lucuru care li se potriveste cel mai bine”, a declarat Diana Bocaneala, group training manager Endava si coordonatoarea echipei de talent management din Cluj-Napoca.

In acest an, Endava desfasoara la Cluj-Napoca un program de internship si unul de graduates, in total fiind disponibile 35 de locuri de munca pentru studenti si absolventi. Participantii la evenimentul Open Day for Students vor putea depune CV-uri pentru inscrierea in cadrul celor doua programe.

Potrivit reprezentantilor Endava, in data de 4 martie va incepe programul de graduates, destinat absolventilor, unde sunt disponibile 15 locuri. Programul se deruleaza pe o perioada de 18 luni, iar in primele doua luni, absolventii beneficiaza de training-uri: sesiuni pentru familiarizarea cu procesele interne si cultura companiei, training tehnic specializat (.NET, Java si testing), respectiv training pe soft skills (comunicare, customer care, etc). De la inceputul programului, absolventii au contracte de munca pe perioada nedeterminata.

Programul de internship este destinat studentilor si va incepe pe 1 iulie, avand disponibile 20 de locuri de munca. in cadrul acestui program, studentii au ocazia sa se familiarizeze cu mediul de lucru dintr-o companie IT si pot participa la diferite training-uri. in timpul programului, studentii au contracte de munca pe perioada determinata de doua luni.

Conform unor informatii transmise anterior de companie, Endava intentioneaza sa ajunga in urmatorii trei ani la 1.000 de angajati pe piata locala, de la peste 660 de oameni in prezent. Cu aproximativ 1.000 de angajati in prezent la nivel de grup, Endava a inregistrat in anul fiscal 2011-2012 o cifra de afaceri totala de 37 milioane de euro. Cea mai mare pondere in business-ului grupului, de 58%, este realizata cu clienti din sectorul serviciilor financiare, in timp ce companiile din sectorul serviciilor profesionale aduc 19% din venituri.

Printre clientii Endava se numara companii precum: IMG, Cadbury, R&A (opengolf.com), AMS, Banca Transilvania sau Aviva. Pe piata locala compania are birouri in Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti. Endava Romania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 9,2 mil. euro, in crestere cu circa 60% fata de anul anterior. Endava are 8 sedii, in Marea Britanie (Londra si Wallingford), in Statele Unite (New York), in Romania (Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti), iar in Republica Moldova, la Chisinau.

zf.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie