2 000 de litri produs petrolier fara documente de provenienta a fost confiscat

 

În data de 30 ianuarie 2013 echipele mobile ale D.J.A.O.V. Vâlcea au desfăşurat o misiune specifică pe raza judeţului Vâlcea unde au descoperit 2 000 de litri produs petrolier fără documente de provenienţă, luând măsura reţinerii în vederea confiscării a întregii cantităţi de produs petrolier, a utilitarei tip SUV în care era transportat şi a remorcii tractate de utilitara respectivă.

benzina

În noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2013 lucrătorii vamali din cadrul Compartimentului Echipe Mobile al Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Vâlcea, în baza unui profil de risc local, au efectuat un control în trafic asupra unei autoutilitare tip SUV cu numere de înmatriculare bulgăreşti şi a unei remorci cu numere de înmatriculare româneşti.

La controlul autoutilitarei şi a remorcii tractate de aceasta echipele mobile din cadrul  D.J.A.O.V. Vâlcea au descoperit 12 butoaie metalice cu o capacitate de 200 de litri încărcate cu produs petrolier, fără documente de provenienţă. Din produsul petrolier au fost prelevate probe pentru stabilirea cu exactitate a caracteristicilor şi tipului acestuia şi au fost trimise către Laboratorul Vamal Central din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor.

Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării autoutilitara tip SUV, remorca tractată de aceasta, precum şi întreaga cantitate de produs petrolier. Valoarea bunurilor reţinute este de aproximativ 54 000 lei. Cazul a fost preluat în vederea efectuării cercetării penale de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Vâlcea.amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie