Programul Rabla, seria a doua 2012, incepe de maine

 

A doua sesiune a Programului Rabla 2012 pentru persoanele fizice începe miercuri, bugetul alocat de Administratia Fondului pentru Mediu fiind de 57 de milioane de lei, care permite scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani, au anuntat reprezentantii Ministerului Mediului.

 Cele 15.000 de tichete vor fi repartizate începând de miercuri catre colectori, iar persoanele fizice care detin masini mai vechi de zece ani se pot dresa firmelor colectoare, începând cu aceeasi data, în vederea casarii acestor autoturisme, se arata în comunicatul Ministerului Mediului si Padurilor remis, marti, agentiei Mediafax.

Reprezentantii ministerului au precizat ca sesiunea pentru persoanele juridice se afla în etapa de depunere a dosarelor, care se desfasoara în perioada 23aprilie – 31 august.

Ca si în 2010 si 2011, cuantumul primei de casare este 3.800 de lei, fiind exprimata printr-un tichet cu valoare nominala. De asemenea, pentru achizitionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult trei tichete valorice.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie