Poliţiştii locali si cei de la circulatia rutiera beneficiaza de formare continua

 

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 49 din data de  22 ianuarie 2012 a fost publicat Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 3/2013 privind formarea initiala, in anul 2013, in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne a politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere.

politisti-andreea-balaurea

Potrivit actului normativ, institutiile de invatamant din cadrul Ministerului Afacerilor Interne aloca, in anul 2013, un numar de 2.540 de locuri in vederea formarii initiale a politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere.

Formarea initiala a personalului politiei locale in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere se desfasoara potrivit unui curriculum unitar intocmit de catre Directia generala management resurse umane, dupa consultarea structurilor de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Institutiile de invatamant, repartizarea numarului de locuri, perioadele in care se realizeaza programele de formare initiala, precum si cuantumul cheltuielilor de scolarizare/cursant/program de formare initiala sunt prevazute in anexa la ordin.juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie