Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nu mai raspunde la solicitarile ofertantilor

 

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nu va mai elabora puncte de vedere la solicitarile de clarificare pe care autoritatile contractante le transmit cu privire la modul de interpretare a prevederilor legislatiei in domeniul achizitiilor publice, se arata intr-o hotarare de guvern publicata recent in Monitorul Oficial. Actul normativ va intra in vigoare la 15 zile de la publicare, data pana la care ANRMAP va solutiona toate cererile de elaborare a punctelor de vedere inregistrate deja.

Potrivit actului normativ, ANRMAP nu va mai elabora puncte de vedere la solicitarile de clarificare pe care autoritatile contractante/ potentialii ofertanti/ autoritatile de management le transmit cu privire la modul de interpretare a prevederilor legislatiei in domeniul achizitiilor publice.
In acest fel, se elimina una dintre atributiile ANRMAP stabilite prin HG nr. 525/2007.

Totusi, desi HG va intra in vigoare in 15 zile de la data publicarii, ANRMAP va solutiona, pana la acest termen, toate solicitarile de elaborare a punctelor de vedere inregistrate.

AvocatNet.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie