Soluţii informatice în reţeaua dealerilor Dacia şi Renault de la SIVECO

 

SIVECO este acreditată să furnizeze soluţii informatice în reţeaua dealerilor Dacia şi Renault.

siveco romania

Renault, cea mai importantă marcă auto la nivel european, a oferit companiei SIVECO acreditarea de a implementa un sistem informatic necesar dealerilor din reţeaua proprie.

SIVECO Romania a dezvoltat o aplicaţie de tip Dealer Management System (DMS) compatibilă cu sistemele informatice pentru mărcile Dacia/Renault utilizate în România. Astfel, SIVECO va putea implementa aplicaţia şi interfeţele DMS certificate la reparatorii autorizaţi Dacia/Renault din România.

SIVECO va asigura instalarea arhitecturii software necesare pentru funcţionarea sistemului şi suportul tehnic, mentenanţa hardware, software şi servicii de consultanţă.

„Cu sistemul DMS de la SIVECO, dealerii vor beneficia de o creştere semnificativă a eficienţei financiare şi o evidenţă clară a tuturor operaţiunilor desfăşurate într-un service Renault, avantaje care se vor reflecta în calitatea serviciilor oferite clienţilor”, a declarat Lăcrămioara Bârseti, Director departament SIVECO Applications.

SIVECO are o expertiză valoroasă în implementarea de aplicaţii informatice dedicate domeniului auto. Astfel, SIVECO a furnizat companiei MERIDIAN BUSINESS Grup (care face parte din grupul Dacia-Renault) sistemul informatic SIVECO Applications 2020.

Implementarea acestui sistem integrat a contribuit la ordonarea şi ritmicizarea activităţii companiei MERIDIAN BUSINESS Grup, impusă de integrarea aplicaţiilor, creşterea coerenţei şi corectitudinii datelor primite, prelucrate şi transmise, scăderea volumului de muncă dedicat realizării evidenţelor contabile şi emiterii documentelor, urmărirea eficientă a serviciilor prestate şi încasarea facturilor emise în baza contractelor încheiate cu beneficiarii.

Sistemul informatic a îmbunătăţit controlul costurilor, ceea ce a dus la reducerea cheltuielilor neproductive şi luarea unor măsuri eficiente în timp util.

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost înfiintata în 1992 si are peste 1.000 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor peste 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie