Noul Country Sales Director al IBM Romania este Valeriu Nistor

 

Valeriu Nistor a fost numit Country Sales Director al IBM Romania, a declarat pentru ZF Sofia Zainea, Country Communications  Manager al companiei de servicii IT, confirmand astfel informatiile publicate in editia din 16 ianuarie a ZF. ”Valeriu Nistor a fost numit Country Sales Director al IBM Romania”, a spus Sofia Zainea.

valeriu nistorZF a scris, citand surse de pe piata IT, ca IBM, cel mai mare furnizor de servicii IT din lume, l-a recrutat pe Valeriu Nistor, 44 de ani, fost director general al Xerox Romania si Austria, pentru a conduce subsidiara locala a firmei, un business de peste 70 mil. euro pe an cu aproximativ 1.500 de angajati. De asemenea ZF a scris ca IBM a hotarat sa desfiinteze posturile de Country General Manager din Romania si de pe alte piete precum Bulgaria sau Croatia, astfel ca Valeriu Nistor urma sa coordoneze afacerile locale ale grupului din functia de director de vanzari.

Nistor il va inlocui pe Bogdan Balaci, fostul director general al IBM Romania, care s-a retras brusc din functie si din companie in octombrie 2012.

zf.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie