Discutii programate astazi intre premier si ministrul Educatiei pe tema clasei zero

 

Premierul Victor Ponta a reafirmat luni ca trecerea clasei pregatitoare, asa-numita clasa zero, de la gradinita la scoala reprezinta o greseala.

Clasa zeroEl a aratat ca nu este de acord cu aceasta masura si a precizat ca l-a chemat pe ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sa aiba o discutie in acest sens.

„L-am chemat astazi (n.r. luni) pe ministrul Educatiei sa-mi explice. Mie mi se pare o greseala si vreau sa-mi explice exact ce se poate face din acest an, pentru ca eu cred ca ar trebui clasa pregatitoare sa ramana la gradinita. Astazi dupa-amiaza o sa am o discutie cu ministrul Educatiei, am vorbit doar la telefon si sa vedem din punct de vedere logistic cum putem sa aplicam acest lucru chiar din acest an”, a afirmat seful Executivului.

Premierul a mai spus, inaintea sedintei Uniunii Social Liberale, ca actul normativ privind Bacalaureatul profesional se afla in Parlament, urmand a fi promulgat.

„Legea e in Parlament, va fi votata si trimisa la presedinte pentru promulgare. Daca o promulga sau nu, nu stiu sa va spun”, a mentionat Victor Ponta.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie