Miting în Piaţa Universităţii la un an de la protestele din ianuarie

 

Câteva zeci de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Universităţii la un an de la protestele care au zdruncinat regimul Băsescu.

manifestare 13 ianuarie

Manifestanţii au scandat din nou „Jos Băsescu!”, iar pe pancartele lor se putea citi, printre altele, „Cetăţean invalidat”, „Ieși afară din palat/Securist împielițat”.

Alţii erau nemulţumiţi de întreaga clasă politică. „Stăm cu ochii pe voi, daţi-ne ce ne-aţi promis, dreptate până la capăt”, se putea citi pe pancarta altui protestatar, aluzie la promisiunile USL.

„Ponta dă gaze de șist/Ca un băsist”, a fost nemulțumirea altui manifestant, care a afișat o pancartă cu acest mesaj. Printre manifestanți s-au aflat și revoluționari, care, se știe, sunt în conflict cu Ponta deoarece premierul nu vrea să le dea bani pe motiv că unii s-au descoperit revoluționari după anul 2000.

La protest au fost și suporteri.

Multe dintre persoanele care se află duminică la Piaţa Universităţii au fost prezente şi la protestele din ianuarie 2012 şi au profitat de acesta prilej pentru a-şi scanda nemulţumirile. Principalele lor revendicări sunt de natură socială.

Jandarmii au fost luați prin surprindere de protest. Mitingul a avut loc la un an de la protestele care au zdruncinat regimul Băsescu.cotidianul.ro

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie