Conducerea Blue Air: Compania s-a finantat din vanzarea de bilete de avion

 

Adrian Ionascu, directorul general adjunct al Blue Air, la care firma de constructii Romstrade, aflata in insolventa, detine 89% din actiuni, spune ca pana acum activitatea companiei nu a fost afectata de insolventa actionarului principal.

Blue Air„Vom vedea ce se va intampla dupa crearea mesei credale la Romstrade. (…) Blue Air s-a finantat singura din vanzarea de bilete de avion”, a spus el. Ionascu a precizat ca 2013 va fi un an de conservare, fara noi curse in orar sau frecvente marite de zbor. Obiectivul companiei este mentinerea cifrei de afaceri obtinuta in 2012 si a numarului de pasageri (circa 1,5 mil. persoane), potrivit lui Ionascu.

Romstrade, firma fanion a omului de afaceri Nelu Iordache, aflat in prezent in arest preventiv si cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei (5,6 milioane de euro) din banii alocati pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad, a intrat in insolventa in decembrie anul trecut la cererea unei companii din constructii. Mai multe contracte cu statul i-au fost reziliate.

Administratorul judiciar provizoriu al companiei Romstrade este Casa de Insolventa Transilvania.

zf.ro.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie