Elena Bunoară şi Alexandru Negurici, delegaţi la Sesiunea Comisiei pentru Dezvoltare Socială de la New York

 

Uniunea Studenţilor din România, reprezentata prin Loredana Urzica a participat la jurizarea concursului prin care au fost desemnaţi cei doi delegaţi români de tineret la Naţiunile Unite.

În urma dezbaterii finale din data de 13 decembrie 2012 de la sediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, delegaţii de tineret care vor reprezenta România la cea de-a 51 – a sesiune a Comisiei pentru Dezvoltare Socială de la New York (6-15 februarie 2013) sunt:  Elena Alexandra Bunoară si Alexandru Negurici.

USRCei doi delegati desemnaţi de către juriu vor asigura  reprezentarea intereselor tinerilor români la nivel național și internațional. Acestia vor sustine discursuri în cadrul Comisiei pentru Dezvoltare Socială de la New York(6-15 februarie 2013), alcătuirea discursurilor revenind tinerilor, cu implicarea şi consultarea promotorului, partenerilor instituţionali, partenerilor consultativi.

Elena are 23 de ani şi studiază “Securitate şi Diplomaţie” în cadrul SNSPA. A colaborat cu diverse organizatii non-guvernamentale in desfasurarea de activitati si proiecte pentru diferite categorii de tineri. Cea mai recenta experienta a Elenei o constitue reprezentarea tinerilor romani in cadrul Consiliului Europei.
Alexandru are 24 de ani si este fost student al Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iasi. In prezent el este presedintele AIESEC Romania, o organizatie de peste 2000 de membri din toata tara. A capatat experinta in lucrul cu tinerii, implementand proiecte atat la nivel local, cat si national si international.

Partenerii institutionali ai programului sunt: Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Ministerul Afacerilor Externe. De asemenea programul se bucura de sprijinul constant al fostilor Delegati de Tineret si de sprijinul partenerilor consultativi care in acest an au fost: Uniunea Studentilor din Romania, Asociatia de Tineret ONU din Romania si Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania.

Felicitari noilor Delegati de Tineret si mult succes in toate activitatile ce vor fi organizate sub egida Programului „Delegat de Tineret la Natiunile Unite„.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie