Cadre ale I.P.J. Olt, anchetate disciplinar

 

Referitor la informațiile apărute în mass media ce privesc cadre ale I.P.J. Olt, Biroul de presă al Poliţiei Române a făcut următoarele precizări:

sediul-politiei

Inspectoratul de Poliție al Județului Olt a făcut obiectul unui control realizat în ultimele 2 luni de către Corpul de Control al M.A.I.. La jumătatea lunii decembrie, în urma finalizării controlului s-a propus cercetarea prealabilă față de șeful I.P.J. Olt, cei doi adjuncți ai acestuia, față de șeful Poliției orașului Balș, precum și față de alți 8 ofițeri cu funcții de conducere.

Astfel, la nivelul M.A.I. a fost declanșată cercetarea prealabilă a șefului I.P.J. Olt.

De asemenea, la nivelul Poliției Române au fost declanșate cercetările prealabile disciplinare față de cei doi adjuncți ai șefului I.P.J. Olt, a șefului Poliției orașului Balș și față de alți 8 ofițeri cu funcții de conducere.

De asemenea, urmare a controlului tematic efectuat de ofițeri din cadrul Direcției de Control Intern – I.G.P.R., a fost declanșată cercetarea prealabilă și față de șeful Secției de Poliție Rurală Bobicești.

Șeful Poliției Române a solicitat maximă celeritate pentru finalizarea acestor cercetări.

Precizăm faptul că, urmare a agresiunii comise de agenta de poliție față de șeful Secției de Poliție Rurală Bobicești, a fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor de unitatea de parchet competentă.

De asemenea, la nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova se desfășoară cercetări cu privire la cele sesizate de agenta de poliție.

Inspectoratul General al Poliției Române sprijină anchetele declanșate de procurori în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.amosnews.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie