Valentin Ciobanu, medicul veterinar din traficul de ketamina, este presedintele PSD Ciulnita

 

Noi dezvaluiri în cazul traficului de ketamina, în care este implicata sora unui deputat. Medicul veterinar Valentin Ciobanu, implicat în acest caz  si arestat pentru trafic de droguri este presedintele PSD Ciulnita, scriu jurnalistii del a Evenimentul Zilei. Acesta furniza ketamina, un drog de risc, în Bucuresti si Craiova, iar printre dealeri s-a numarat „creatoarea de moda” Mirela Radulescu.

Valentin CiobanuPotrivit jurnalistilor de laEVZ, medicul veterinar Valentin Ciobanu, în vârsta de 33 de ani, este presedintele PSD Ciulnita si a candidat la primarie, la alegerile locale din 2012.

Medicul avea acces la ketamina, un anestezic folosit uzual la tratamentul animalelor, si crease o retea de dealeri.

Din aceeasi retea face parte si asa zisa creatoare de moda,  Mirela Radulescu, sora deputatului USL de Arges, Catalin Radulescu.

„Doamna avea clienti care veneau la ea acasa. Nu se complica ea sa mearga în cluburi. Facea asta cam de 3-4 ani”, spune anchetatorii.

Mirela Radulescu este medic stomatolog, dar nu a profesat niciodata, în schimb si-a deschis un atelier de croitorie. Designerii sustin ca nu au auzit niciodata de acest nume.

Anchetatorii spun ca, oficial, Mirela Radulescu figureaza ca fiind o persoana „fara ocupatie”.

„La perchezitiile domiciliare efectuate s-au gasit 35 de fiole Ketamina (20 ml fiecare) la medicul veterinar si doua fiole la Mirela Radulescu”, a precizat procurorul Adrian Gluga, seful DIICOT Craiova.

Magistratii Tribunalului Dolj au emis ieri mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pe numele creatoarei de moda si a medicului veterinar, dar si pentru o a treia persoana care procura ketamina de la Mirela Radulescu pentru consum propriu, dar si pentru a o distribui si altora.

b1.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie